titol
Tornar Index

El petit roure

En aquest espectacle d’ombres, amb actors i titelles, el cos del text s’acompanya amb cançons i poemes. La trama del conte és clara i senzilla, i tot s’hi descabdella al ritme de la natura.
L’espectacle és fàcil de seguir, fins i tot per als més petits. Una darrera l’altra van passant les estacions de l’any. També passa tot el cicle d’una vida, la llarga vida d’un roure. Al final, el cercle es tanca i la vida torna a començar, amb el naixement d’un altre petit roure.
Aquest és un espectacle contra les presses i per l’amistad i l’esperança.

A la primavera tot neix i creix.
A la tardor tot s’esvaneix i desapareix...
Però, la vida continua!

Sinopsi:

El petit roure és un arbre al qui agrada de créixer lentament i sense presses. Ben agafat al terra, enfosant-hi les seves arrels, estira les branques cap al cel.
Arriba la senyora Huracà “la tempesta més gran” per netejar, però no pot pas al roure tombar, de tant ben agafat al terra com està!
Quan ve l’home Destral i l’home Serra, que volen fer caure els arbres al terra, o la senyora Mesura, tan punxeguda, acompanyada de la Gran Màquina Excavadora, aleshores el roure tremola!
Però el roure té sort. Té molt bons amics que se l’estimen molt. Una papallona, un ocell i una nena seran la seva salvació. Amics petits... però amb un gran cor. Un cor tan gran que farà miracles.
 
Les ombres de Animamundi
Espectacles de Animamundi
La companyia Animamundi
Qui soc?
Contacte
ola
ola
ola