titol
Tornar Index

La gran idea de la Gran Tortuga

És tracta d’un espectacle d’ombres que narra la creació del món i l’arribada del foc als homes a partir de dues llegendes dels indis d’Amèrica del Nord. Tot l’espectacle reflecteix la unió i l’amor que els indis sentien per la natura i la manera com vivien, en total harmonia amb aquesta natura, respectant profundament plantes i animals.

Sinopsi del primer conte: “El fang sobre l’esquena de la Gran Tortuga”
Abans de crear-se la Terra només hi havia aigua, peixos i altres animals que nedaven dins l’aigua, i la Gran Tortuga, és clar! Un dia cau dins de l’aigua una nena. És la filla del cap de la Tribu del Cel que ha caigut per accident! La filla del cel no pot pas viure a l’aigua i la Gran Tortuga i els seus amics, Àvia Tortuga, Gran Cigne, Llúdriga i Castor, han de fer l’impossible per salvar-la: cal fer una illa! Per fer una illa es necessita fang i el fang és al fons del tot del tot... qui serà prou valent per anar-lo a buscar?

Sinopsi del segon conte: “Agafa el foc i corre!”
Fa molt i molt de temps el foc pertanyia a les Tres Criatures del Foc, que l’ocultaven dins d’una tenda a dalt de tot d’una gran muntanya. No volien desprendre-se’n de cap de les maneres, el foc era seu i el vigilaven dia i nit. Així que, quan arribava l’hivern, i el vent bufava i la terra es cobria de neu, els homes, les dones i els nens no podien escalfar-se. Cap foc, cap menjar calent, res de res!
Però el Coiot, el llop savi de la prada, que sabia on era el foc, decideix anar a buscar-ne una petita flama per donar-la als homes. Acompanyat pels seus amics del bosc, Gran Ós, Cérvol, Sísel, Esquirol i la petita Granota, es dirigeix cap a la gran muntanya on viuen els temibles amos del foc.
 
Les ombres de Animamundi
Espectacles de Animamundi
La companyia Animamundi
Qui soc?
Qui soc?
ola
ola
ola