titol
Tornar Index

El Príncep Granota

Al costat de la bassa del riu, hi viu un personatge ben particular. Es diu Granota Llargapota i com totes les granotes es passa el dia caçant mosques, capbussant-se dins la bassa.
Avui, però, en Llargapota està trist i s'ha quedat rumiant a la seva hamaca:

- A vegades somio que sóc un príncep encantat i que una princesa em fa un petó, i que jo em converteixo en un príncep de debò!
Però…per desgràcia només sóc una ximple granota. I l’únic que sé fer és caçar mosques i capbussar-me a la bassa! Que n'estic de trist!

Però, per molt estrany que sembli, a vegades els somnis es fan realitat. Perquè avui, al costat de la bassa, apareixerà una princesa de veritat!

El Príncep Granota és un espectacle de llum representat amb ombres xineses. En la primera part de l’espectacle expliquem el recorregut de l'aigua a través de dibuixos fets en sorra. En la segona part de l'espectacle volem animar els nens i nenes a descobrir la rica vida que hi ha dins d'un riu i els seus voltants. Al final de tot descobrirem, gràcies al nostre protagonista Granota Llargapota, la importància d'aprendre a valorar-nos i acceptar-nos tal com som.
 
Les ombres de Animamundi
Espectacles de Animamundi
La companyia Animamundi
Qui soc?
Contacte