titol
Tornar Index

EL JARDÍ DE L’AVI - un conte reciclat

El jardí de l'avi, un conte reciclat és un espectacle representat amb ombres, titelles i actors. La història es desenvolupa d’una manera espontània i creativa que anima els nens i nenes a participar-hi. L’estètica de l’espectacle és curiosa i original.

Fent servir materials reciclats i objectes quotidians trobats a les escombraries demostrem no només que les coses que llencem són reutilitzables, sinó també que la poesia i la màgia són a tot arreu, fins i tot dins d’una ampolla de plàstic buida.

Reciclem tot allò que no volem! Aquell conte vell, reciclem-lo i tornem-lo a llegir, vejam què passa!

Sinopsi:

L’avi viu en un lloc ple de coses que ningú no vol. Durant el dia es dedica a recollir i endreçar llaunes, ampolles de plàstic, vidre i papers... Durant la nit somnia amb un gran jardí ple de coses que tothom vol. Un dia coneix la Bambalina, ella també es dedica a recollir les coses que la gent llença a tort i a dret. Al mig de les escombraries hi troba un conte, sembla molt interessant. Però...quina llàstima, falten algunes pàgines! Se les deu haver endut la pluja o el vent. Mai no sabran com acaba el conte.

O potser hi ha alguna manera d’esbrinar-ho...? La Bambalina té una idea!
 
Les ombres de Animamundi
Espectacles de Animamundi
La companyia Animamundi
Qui soc?
Contacte