titol
Tornar Index

Un dia amb la brigada dels bombers ratolins

Presentem un espectacle d'ombres i titelles que parla de la força i energia que aporten l'amistat i la solidaritat i de com practicant-les sense límits som capaços de positivitzar tot el que ens envolta i dur llum on hi havia foscor.

Sinopsi

És matí al poble dels ratolins. El senyor Rondinaire encara dorm quan la Cessi i el Valentí surten corrent cap a la torre de vigilància.
La Cessi porta la moto ambulància i el Valentí condueix el cotxe dels bombers. Per sort, mai no hi ha hagut cap incendi al poble, però, tot i això, no paren mai, sempre hi ha algú que els necessita.
Des de la torre de vigilància veuen qui s’ha perdut o qui està en perill, qui té gana o qui està sol i trist... La brigada dels bombers ratolins ajuda tothom, bons i dolents, grans i petits, pobres i rics.
Avui, però, serà un dia diferent. El sol ha sortit com cada matí, i es tornarà a pondre quan arribi la nit, però... què li passa al senyor Rondinaire que no para de rondinar? Tot roncant al seu llit, no s’imagina que avui - sí, just avui - passarà allò que mai no hagués pensat que passaria...
 
Les ombres de Animamundi
Espectacles de Animamundi
La companyia Animamundi
Qui soc?
Contacte
ola
ola
ola