titol
 

La companyia

Animamundi és una companyia de titelles especialitzada en la tècnica de les ombres xineses.
Kerstin von Porat, autora i creadora dels espectacles, titulada pel Departament de Titelles de l’Institut del Teatre de Barcelona, va iniciar la seva activitat professional el 1988 amb el grup Framis von Porat i la seva versió en ombres del conte d’Andersen “El rossinyol”. El 2002, amb la seva nova companyia crea “Quatre contes i un llop”; el 2004, “La gran idea de la Gran Tortuga”; el 2006, “Els ninots de fang”; el 2008, "El tresor amagat"; el 2009, "El petit roure", el 2010 "El jardí de l'avi, un conte reciclat"; el 2011 estrena "Un dia amb la brigada dels bombers ratolins"; el 2012 "La màquina màgica"; el 2013 "El conte de l’estrella"; el 2014 "El conte del gegant Dum-Dum i la petita Tulipa" i el 2016 “El príncep granota”.

La seva trajectòria teatral també inclou el disseny i la construcció de titelles i elements teatrals per a diverses companyies professionals. Una de les seves aficions és la música i moltes de les composicions musicals que apareixen en els seus espectacles són creades i interpretades per ella mateixa.

Les actrius Gemma G. Boix i Elisenda Rué col·laboren amb Kerstin tant en la manipulació de les figures com en la interpretació dels personatges.
Les ombres de Animamundi
Espectacles de Animamundi
La companyia Animamundi
Qui soc?
Qui soc?